Kurse online falas të anglishtes Qeveria e SHBA

Kurse online falas të anglishtes Qeveria e SHBA

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja në anglisht?

Qeveria e Shteteve të Bashkuara, përmes iniciativës USA Learns, ka hapur 8 kurse falas për të mësuar anglisht, në të cilat mund të zhvilloni aftësi të tilla si diksioni, fjalori, gramatika, shqiptimi, të kuptuarit e të dëgjuarit, lexim, shkrim dhe aftësi të përditshme të anglishtes.

Zgjidh një lidhje më poshtë për të mësuar më shumë rreth mënyrave për të praktikuar secilën nga këto aftësi me këto kurse falas të mësimit të anglishtes të ofruara nga qeveria e SHBA!

Kurs falas online i anglishtes USA Learns
Kurs falas online i fjalorit të anglishtes USA Learns
SHBA mëson kurs falas në internet të gramatikës angleze
SHBA mëson kursin online falas të shqiptimit të anglishtes
Kursi falas online i dëgjimit të anglishtes mëson në SHBA
Kursi falas në internet i leximit të anglishtes në SHBA mëson
Kursi falas në internet i shkrimit në anglisht në SHBA mëson
Kursi falas online për aftësitë e jetës në anglisht në SHBA